THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Τι είναι πραγματικά η μουσική


Μουσική. Βρίσκεται παντού γύρω μας. Από τη βουή του αέρα που χτυπάει το τζάμι μέχρι τον καινούριο δίσκο της αγαπημένης σου μπάντας. Είναι μια σχεδία. Μια σχεδία που σε παίρνει μακριά από φόβους, προβλήματα, σκιές και αμφιβολίες και σε ταξιδεύει σ’ ένα κόσμο με χαρακτηριστικά ουτοπίας.
Είναι ένα ζευγάρι γυαλιά, που σε βοηθάει να δεις τον κόσμο αλλιώς, χωρίς όλα τα αρνητικά του. Είναι το τραγούδι που τραγουδάς απ’ το πρωί με πάθος, μέχρι κάποιος να σου πει ‘σκάσε!’. Είναι το κλάμα που έριξες όταν δεν μπόρεσες να βγάλεις ένα κομμάτι στην κιθάρα (ή όπου αλλού τέλος πάντων) και η ικανοποίηση που ένιωσες όταν τελικά τα κατάφερες.
Είναι, είναι, είναι, είναι… Πολλά θα μπορούσε να πει κανείς. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως: το να νιώθεις την μουσική σου, να πιστεύεις πως αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σου και να είσαι διατεθειμένος να την υπερασπιστείς με κάθε τρόπο. Αλλιώς είναι μόνο νότες, κιθάρες και τίποτα παραπάνω.

1 ψίθυροι:

°•. -=« k o n™» =- .•° είπε...

παραθετω εδω κατι αναλογο..

Listening this http://blip.fm/%7E77qi2 song after 2 years again.. i realized that songs become part of you. They Represent that time of your life, when you needed them the most. And they keep those feelings, just for you, so you can "live" that part of your life, again, for three n' a half minutes..

Η μουσικη για μενα ειναι επεκταση του εαυτου μου. Οταν δεν ακουω μουσικη, βλεπω ταινια, η οταν δεν κανω κανενα απο τα 2, δεν ειμαι απλα στο pc..