THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Fly away


Με εκνευρίζει απίστευτα που οι μέρες απλώς περνούν έτσι και δεν κάνουμε τίποτα..Ουσιαστικά προσποιούμαστε πως δεν συμβαίνει τίποτα,και συνεχίζουμε τις ζωές μας,με το να ασχολούμαστε με ασήμαντα πράγματα...Και το άσχημο είναι πως έχω γίνει κι εγώ κάπως έτσι.

6 ψίθυροι:

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως δεν κατάλαβες
Πρόσεξε τι θα σου πω. Καλά. Σβήστο αυτό κάθαρμα, θρασύδειλη που τολμάς να καταριέσαι ξανά. Πρόσεξε στο λέω για τελευταία φορά, τα λόγια σου θα τα φας ένα-ένα. Δεν θα σου ξαναμιλήσω, θα έρθω και θα σου σπάσω τα μούτρα και μετά ας σε πληρώσω για άνθρωπο. Θα σε βάλω να τα φας μαζί με την κακία της ψυχής σου. Δαιμονισμένη απο την κακία είσαι όμως ένα θα μάθεις. Το καλό δεν μπορείς να το ακουμπήσεις. Έξω απο δω λοιπόν και κάνε ότι σου είπα. Δοκίμασέ με και θα δεις.

thlimeni neraida είπε...

χμ...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή
Βλέπω πως έλαβες το μήνυμα και πλέον γράφεις για τον εαυτό σου και τα δικά σου προβλήματα. Πολύ ωραία γιατί εμπέδωσες πως εδω δεν έχεις να κάνεις με τα φρικιά του ιντερνετ αλλά με ολόκληρη οικογένεια, με σπίτια που έχουν αξιοπρέπεια και τιμή, δηλαδή με τον πραγματικό κόσμο που ξέρεις πως δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Ο φάκελός σου είναι στον δικηγόρο μας εδω και καιρό σε αναμονή.
Καλό είναι να συμμορφωνόμαστε με την πραγματικότητα, δε νομίζεις;
Καλή τύχη.

thlimeni neraida είπε...

Δεν μπορω να πω πως καταλαβαινω απολυτα την επιθεση σου.

Lambros Papaefthimiou είπε...

Μα τι δεν καταλαβες;;;ειναι φανερο οτι ο σατανας που ζει μεσα σου και η δαιμονισμενη σου ψυχη εχουν προκαλεσει μεγαλο κακο γι αυτο ο δικηγορος του κυριου ανωνυμου(ωραιο ονομα παρεπιπτοντως)στην εχει φυλαγμενη και στο επομενο διαβολικο σου ποστ θα σε χωσει τοσο βαθεια στη φυλακη που θα κανεις να δεις τον μισητο σε σενα ηλιο για πολλα πολλα χρονια!γι αυτο προσεχε....τοιχο τοιχο,και κοιτα συνεχεια πισω σου οταν περπατας στο δρομο!

thlimeni neraida είπε...

λαμπρο μη,σκασε,κλαιω!αχαχαχαχαχαχαχα xD νομίζω πως η εξήγησή σου έχει κάποια βάση...:Ρ